måndag 15 augusti 2011

På andra sidan sommaren

15 augusti och definitivt sensommar. Äntligen fick vi en solig kväll med långa skuggor och varmt skönt augusti-ljus, fluffiga moln och en känsla av nystart i luften. Och så är det ju så otroligt grönt efter allt regnande! 

Här ett litet collage från uteplatsen, med sin spaljé av armeringsjärn och rabatter i blått, grått och lite vitt. Prismorna glittrade fint ikväll, men se det lyckades jag inte fånga med kameran. Ska snart ut och sätta mig där igen, dofta på det nyklippta gräset och bläddra i senaste numret av Isabellas som kom i brevlådan idag. Lite vardagsglamour kan man ju behöva så här när rutinerna ska köras igång igen.

Men först ännu ett collage, det gick ju snabbt att fastna på Picasa... Det är bara så kul att kunna kombinera och leka hej vilt med bilderna, och här har jag roat mig med en sammanställning av olika bladformer och -färger. Säg till om ni tröttnar! ;)

Och till sist: Nu är det dags att börja vårdrömma! Jag har flera gånger köpt lökar genom odla.nu, och har varit jättenöjd med varorna. Vårerbjudande ute nu! Själv tänker jag gå loss på en massa snödroppar, till rabatten längst ner i trädgården samt tulpaner som ska få samsas med 'Rozanne'.

Hoppas alla har överlevt måndagen! 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...