lördag 17 september 2011

Jippi, jag vann!

Jag älskar lördagsmorgnar! Det är den bästa stunden på hela veckan tycker jag, när man kan sova lite längre, äta extra god frukost, läsa tidningen i egen takt och skrota runt en stund i största allmänhet. Samtidigt som hela helgen ligger framför en, underbart!

Ännu mer underbart blev det ju nyss när jag surfade min vanliga lilla morgonrunda bland favoritbloggarna och insåg att jag är den lyckliga vinnaren av en handsydd quilt av duktiga Anna med fina bloggen Vita rosor och förgätmigej!


Ååååh, så glad jag blir, tänk att det blev jag bland hela 114 tävlande! Anna är en otroligt begåvad kreatör, ja en multikreativ person som syr och bakar och klär om möbler och planterar om vartannat (kolla bara fåtöljen på bilden ovan som hon klätt om själv, är den inte underbar!). Jag är helt imponerad av allt snyggt hon skapar, och nu ska jag alltså få glädjen att ta hand om ett av hennes vackra alster hemma hos mig, hurra! Quilten ska få pryda något av våra nya rum som kommer att stå färdiga i december när vår tillbyggnad är helt klar. Frågan är bara vilket? Ska jag välja en rosa eller lila färg och låta den hamna i dotterns rum, eller grått för placering i vårt nya sovrum..? Tror jag lutar åt att behålla den själv! ;)

Som om det inte vore nog med glädjeämnen denna lördag så kom äntligen min låda med vårlökar på posten igår, så nu ska jag ut och sätta lök samtidigt som jag funderar på quiltfärger...

Tack Anna för denna fina överraskning, you made my day! Och ni som inte har sett hennes fina blogg - in och kolla genast!

Kram från quiltlyckliga

12 kommentarer:

 1. GRATTIS Hanna!!!
  Trevlig helg!!
  Kram Jenny

  SvaraRadera
 2. Ett stort grattis, den är ju så fin, själv var jag en avv de 114 tävlande.....hihihhi, super fint och vilken helg du kommer att få.

  Kram Anna

  SvaraRadera
 3. Grattis till vinsten. Väntar fortfarande på mina lökar!/Christina

  SvaraRadera
 4. Grattis, vad roligt att vinna!!!
  Kram Maria

  SvaraRadera
 5. Ett stort grattis till den fina vinsten! Förstår att du blev glad! Vem skulle inte bli det åt en så fin vinst...?! Lite avundsjuk blir man ju... ;-)

  Önskar dig en solig och skön hösthelg!
  Elisabet

  SvaraRadera
 6. Stort grattis! Håller med dig till 100% om lördagsmorgnar, bästa stunden på veckan.

  kram

  SvaraRadera
 7. Grattis!
  Vad roligt:-)
  Ha en fortsatt bra helg.
  Kram Hanna C

  SvaraRadera
 8. Grattis.....och ha en skön helg :)

  SvaraRadera
 9. Grattis! Kul att du gillar mina inlägg om hönsen :-)

  SvaraRadera
 10. Grattis till fina vinsten.

  Kram Anna Vattenkanna

  SvaraRadera
 11. Grattis! Jag blir avundsjuk, quiltar är såå snyggt!

  Ha en fortsatt skön helg. Kram Marie

  SvaraRadera
 12. Stort grattsi!!! Var också en av de där andra 114 tävlande ;-))

  Helger är underbara, eller lediga dagar i allmänhet. När man kan ta det lugnt och har tiiiid.......

  Men du, läste i förra inlägget.... SÅ roligt att ha en plan över trädgården!! Fantastiskt att ha en vän med sånt jobb :-)) Har många gånger tänkt på att jag skulle försöka skissa upp ungefär hur trädgården ser ut i alla fall. Men suck... jag har inte riktigt den begåvningen.

  Kram
  Charlotte

  SvaraRadera

Tack för att du vill lämna en kommentar, det uppskattas må du tro! /Hanna

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...