måndag 21 maj 2012

Månadsbild maj

Kom på att jag ju helt glömt bort att ta en månadsbild för maj! Men bättre sent än aldrig, och nu hann jag ju få med den nya uteplatsen på bilden också. Så här ser den ut uppifrån sovrumsfönstret.
Inte blir det någon vidare bildkvalitet med den lilla kameran och dessutom med reflektioner från fönsterglaset, men den får duga. Det är i alla fall en bra vinkel däruppifrån, nästan hela trädgården kommer med.

Nu är vi ju rätt projekt-trötta efter allt grussläpande (och än är det inte slut förresten, ni ser ju presenningarna ligga kvar längre ner i trädgården. Det blev med andra ord en hel del över som nu måste flyttas och därmed skyfflas en gång till...) men något som känns akut när man ser den här bilden är att fixa till gräsmattan. Den har långt ifrån hämtat sig efter en hel höst begravd under byggnadsmaterial. Men det får bli en annan dag...

Ha en skön måndag i solen!

Kram från

4 kommentarer:

 1. Super fint som ni sliter. Till din tröst så swr vår gräsmatta ut just så och den börjar så nätt att komma igång även om hoppet om en green inte finns i närheten.

  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Så fin månadsbild! Förstår att ni inte suger tag i nästa projekt direkt, en andningspaus och kunna njuta av det fina ni gjort behövs:).
  Jag står och stampar lite och vet inte riktigt vart jag ska börja. Du vet ju hur det är, det ena leder oftast till det andra:)).
  Ha en fin kväll! Här ska sonen med en kompis på derbyt på Ullevi.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 3. Vilken skillnad det har blivit, inte klokt så vackert det blir!
  Ha det bäst!
  Kram Hélena

  SvaraRadera
 4. Du hinner ju lugnt med en månadsbild till:-) Det blir jättefint och gräsmattan får hämta sig lite precis som ni efter allt projekterande.

  Kram
  Anna

  SvaraRadera

Tack för att du vill lämna en kommentar, det uppskattas må du tro! /Hanna

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...