fredag 21 september 2012

Blooming Friday: Aj, aj, aj

Ja, det här var ju inte vackert... Just nu är det lite... hrmm... trassligt skulle man väl kunna säga, både här och där i trädgården. Överblommade sommarblommor, som den här härvan av gammal slingerkrasse, gör ju ingen direkt glad. Aj, aj, aj... ett typiskt fulhörn. Och dessutom veckans blommig fredag-tema hos Hélena. 


Men om man vänder på det, och tänker på hur mycket glädje de fina blommorna faktiskt har gett under nästan hela sommaren, ja, då blir man lite mer ödmjuk inför trasslet. När det ser ut så där i september, då vet man liksom att det gått väldigt vilt till tidigare under säsongen. Min krasse är helt enkelt helt utfestad! Så ska jag tänka varje gång jag passerar fulhörnet från och med nu, att de har ju haft kul i alla fall.

Annat som är trevligare att vila blicken på än krasse-trassel är dagens trave med trädgårdsböcker. I helgen ska det visst regna, så jag ska tillbringa så mycket tid jag nånsin kan i soffan med just den där härliga högen. Och så en ny efterlängtad roman. Hoppas det öser ner i många långa timmar så jag får grotta in mig ordentligt!

Ser ni förresten vasen på bilden? Jag har alltid varit svag för Svenskt Tenns design, inte minst vasen Dagg... den är allt något att drömma om. Men ajajaj - inget för min plånbok direkt. Därför blev jag glad när jag hittade vasen på bilden ovan, till en bråkdel av priset. Hmm... det råder nog ingen tvekan om varifrån inspirationen kommit, eller hur?

Men nu ni, mina bloggvänner, nu är det helg. Hos oss låter den just nu så här. Ha en riktigt fin fredagskväll allesammans!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...