fredag 14 september 2012

Blooming Friday: Tecken i tiden

Då var det fredag igen, du sköna, sköna mest efterlängtade dag. Och temat för dagens Blommiga fredag kunde verkligen inte vara bättre valt. Just när det första höstovädret för säsongen ruskar om oss här i Skåne är det dags att spana efter hösttecken.

Idag är det grått, blåsigt och ganska kallt. Min kamera är urladdad, precis som jag. Men nu väntar värsta fredagsmyset med plommonpaj och kanske höstens första brasa i kaminen. Några bilder från dagens rusk blir det alltså inte, men däremot några hösttecken från i går kväll då trädgården badade i gyllene kvällsljus.

Visst ser man att hösten är på gång... gula löv, överblommade sommarblommor och dignande äppelträd. (Men knappt något regn... ska det aldrig mer regna ordentligt i Malmö?) Dagens mesta och även värsta hösttecken spanade jag dock från cykeln på väg till jobbet i morse. Folk hade tagit på sig vantar!!! Men det måste väl vara att ta i ändå?

Nu hoppar jag ner i soffan med två små filmälskande och popcornmumsande barn. Men först mitt största och innerligaste tack för alla era kommentarer på det jag skriver. Att veta att det är fler därute som längtar bort då och då, som är lika introverta som jag och känner sig lika otillräckliga ibland. Det betyder så mycket.

Den mysigaste av alla mysiga fredagskvällar önskar jag er!

Kram från

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...